Tietoa meistä

Tervetuloa Tiedekirjaan!Logo

Tiedekirja on Tieteellisten seurain valtuuskuntaan (TSV) kuuluva tieteellisten seurojen myyntinäyttely, joka välittää verkkokaupassaan ja myymälässään TSV:n jäsenseurojen julkaisuja ja muita tuotteita sekä myy Tieteellisten seurain valtuuskunnan omia julkaisuja ja tuotteita.

Tiedekirjaan tulee vuosittain myyntiin noin 250 uutta nimekettä ja kymmenien aikakauslehtien irtonumeroita yli sadalta eri julkaisijalta. Nimekkeiden joukossa on sekä tiedeyhteisölle tarkoitettuja kansainvälisillä kielillä kirjoitettuja tieteellisiä julkaisuja, että suurta yleisöä kiinnostavia tietokirjoja, kuten elämäkertoja, esseitä ja luonto-oppaita.

Tieteellisten seurojen jäsenet saavat Tiedekirjasta seuransa määrittelemän jäsenalennuksen. Jäsenalennuksen saa toistaiseksi vain myymälästä tai ottamalla yhteyttä Tiedekirjaan. Myös muita alennuksiin oikeutettuja tahoja pyydetään ottamaan yhteyttä Tiedekirjaan alennuksien myöntämiseen liittyvissä asioissa.

Tieteellisten seurain valtuuskunnan omien tuotteiden hinnoittelu sisältää arvonlisäveron. Koska Tiedekirja ei myy, vaan välittää TSV:n jäsenseurojen julkaisuja, ei arvonlisäveroa peritä seurojen julkaisuista. Tiedekirjan arvonlisäverottomuus välitettyjen julkaisujen osalta perustuu arvonlisäverolakiin 30.12.1993/1501 (2. luku §4). Tiedekirjassa myytävien julkaisujen hintatiedoista voi lukea lisää täältä.

Tiedekirja ei valitettavasti voi ottaa myytäväksi muiden kustantajien tuotteita. TSV:n jäsenseurat, jotka haluavat tuotteitaan Tiedekirjan välitettäväksi, tekevät Tiedekirjan kanssa välityssopimuksen.

TiedekirjaMyymälä

Tiedekirja palvelee verkkokaupan lisäksi Helsingin Kruununhaassa sijaitsevassa kivijalkamyymälässä. Myymälässä on esillä tieteellisten seurojen uusimpia julkaisuja. Alenurkassa voi tehdä löytöjä vanhemmasta kirjallisuudesta.

Myymälässä järjestetään vuosittain myös useita tapahtumia kiinnostavista kirjailijahaastatteluista kirjanjulkistustilaisuuksiin. Ajankohtaisimmat tiedot Tiedekirjan tapahtumista ja muista kuulumisista löytyvät Tiedekirjan Facebook-sivulta.

 

Verkkokauppa

Tiedekirjan verkkokauppa palvelee tiedonjanoisia vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Tiedekirjan verkkokaupasta löytyy laaja nimekevalikoima kirjoja ja lehtiä, joka koostuu pääosin vuoden 1990 jälkeen ilmestyneistä julkaisuista. Tätä vanhempia tieteellisten seurojen kirjoja voi tiedustella sähköpostitse ottamalla yhteyttä Tiedekirjaan.

Tilaaminen verkkokaupasta on helppoa ja nopeaa. Verkkokauppatilaukset toimitetaan postilähetyksinä ja toimituskulujen hinta riippuu toimitettavien tuotteiden määrästä. Tilauksen voi maksaa kätevästi ja turvallisesti tilauksen yhteydessä joko verkkomaksulla tai luottokortilla. Laskutusasiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä Tiedekirjaan. Lisätietoa verkkokaupan toimitusehdoista ja -maksuista löytyy täältä.

Kaikissa teosten etsimiseen tai tilauksen tekemiseen liittyvissä ongelmissa voi olla yhteydessä Tiedekirjaan. Tiedekirjan asiantunteva ja avulias henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiin ja auttaa tilausten tekemisessä. Tiedekirja ottaa myös mielellään vastaan palautetta verkkokaupan toimivuudesta ja pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan vastaamaan asiakkaiden toiveita.

Tiedekirja sosiaalisessa mediassa

>> Facebook

Tiedekirjan Facebook-sivulta löytyy mm. mielenkiintoisia kirjaesittelyjä sekä tietoa Tiedekirjan uusimmista julkaisuista. Facebook-sivun seuraajat saavat myös ensimmäisten joukossa tietoa Tiedekirjan tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta toiminnasta. Tule ja tykkää!

Tiedekirjan uutuuskirje

Tiedekirjan uutuuskirje lähetetään tilaajille kerran kahdessa kuukaudessa. Kirje sisältää tietoa Tiedekirjan kiinnostavimmista uutuuksista sekä muista ajankohtaisista asioista, kuten tulevista tapahtumista. Tilaa uutuuskirje sivun vasemmasta alalaidasta.

Uutuuskirjeen saa veloituksetta sähköpostiin eikä sen tilaaminen sido tilaajaa mihinkään. Uutuuskirjeen tilauksen voi perua milloin tahansa ottamalla yhteyttä Tiedekirjaan.

LogoTiedekirja – iloa ja inspiraatiota tieteestä jo vuodesta 1987!